Nepal Kush Gefeminiseerd Zaden

Flying Dutchmen
#1600103
Toevoegen aan winkelwagen
  • €110.00 10 zaden
  • €59.00 5 zaden
www.flyingdutchmen.com

Een dubbele hasjplanthybride die zich onderscheidt van de rest dankzij de atypische structuur van Nepalese cannabis.
De hasjplanten die in het gehele Hindu Kush-gebied voorkomen, zijn klassieke Indica’s: donker en compact, en ze worden over het algemeen gebruikt voor gezeefde hasj. Nepalese charas wordt handmatig van de planten gewreven, zoals dat ook gebruikelijk is in veel andere gebieden in de Himalaya.
Net als andere rassen uit dit onmetelijke, bergachtige gebied, heeft men de Nepalese cannabis generaties lang geselecteerd voor haar harsproductie. Deze planten krijgen een heerlijke dikke laag van kleverige trichomes die gemakkelijk van het oppervlak van de toppen geoogst kunnen worden.
De Nepalese ganja is anders dan andere hasjplanten groot en struikachtig en produceert stengels die boordevol alternerende bloementrossen zitten. Temple Ball-hasj is een van de verschillende charas-soorten die erg gewild zijn en geproduceerd worden uit dit bijzondere cannabisgeslacht.
Van de andere kant van de Himalaya komt de vettige, compacte Kush Indica die de minder praktische aspecten van de Nepalese cannabis voor de binnenkweek beïnvloedt en die met zijn lange, volle toppen een goede opbrengst geeft. Vanzelfsprekend voegt deze Afghaanse ouder haar eigen smaken en harsen toe aan de Nepalese Kush-hybride

Seeds