Flying Dragon Gefeminiseerd Zaden

Flying Dutchmen
#1600114
Toevoegen aan winkelwagen
  • €68.99 10 zaden
  • €39.00 5 zaden
www.flyingdutchmen.com

De Flying Dragon beschikt dankzij de perfecte van Sativa en Indica over de beste kwaliteiten van de twee psychoactieve kanten van de cannabisfamilie.
De genen zijn afkomstig uit Zuidoost-Azië – een dodelijke Cambodjaan vermengd met het wereldkampioen genotype van Haze – geven een gierende cerebrale high waarmee u op de wolken kunt drijven. De vuurspuwende Indica-dreun van de Kush-Skunk-ouder zet u weer meer beide voeten op de grond. Sommige dames kiezen voor het ene Indica-Sativa-spectrum verkiezen boven het andere. De resultaten van deze interactie zullen steeds weer worden ervaren als extatisch.
De planten zijn middengroot tot groot en bedekken zichzelf met gekke, borrelende pieken van kelken die in alle richtingen openbarsten. De harsklieren geven de oppervlakken een bijzondere glans en maken een schaar al gauw plakkerig.
Gelukkig is het niet nodig om de leerachtige, donkergroene bladeren van de Flying Dragon bij te knippen omdat deze in de toppenstructuur schaars zijn en gemakkelijk loslaten.

Seeds